چهارشنبه, 14 آذر 1403 فارسی
کد خبر: 151 تاریخ: چهارشنبه، 10 آبان 1402 - 12:13

سامانه خیر و احسان (سخا) در البرز به صورت پایلوت اجرایی می‌شود

سامانه ملی سخا (سامانه خیر و احسان ) در البرز به صورت پایلوت کشوری اجرایی می‌شود.

به گزارش نجوای آگاهی؛ «مجتبی عبداللهی» در جلسه رونمایی از سامانه ملی سخا در استان که روز سه‌شنبه ۹ آبان ماه ۱۴۰۲ در سالن شهدای دولت استانداری با حضور رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور و معاون وزیر کشور، برگزار شد، ضمن قدردانی از پویایی خیرین در استان، افزود: البرز دارای ویژگی‌های فراوانی است که حضور پررنگ خیرین این استان در نقاط مختلف کشور از جمله این ظرفیت‌ها است.

وی ادامه داد: رشد روز افزون مهاجرت در البرز که بخش بزرگی از آنها را افراد کم برخوردار جامعه تشکیل می‌دهد، نیازمند توجه ویژه نهادهای حمایتی و خیرین به شکل ساختاریافته و هوشمند هستیم.

عبداللهی با بیان اینکه اهمیت این سامانه فراوان است و ساماندهی خیر و نیکوکاری و عدالت در رسیدگی به نیازمندان ضرورت دارد، افزود: در راستای مردمی‌سازی فعالیت‌ها طبق تاکیدات رئیس جمهور محترم این سامانه اثربخش خواهد بود.

استاندار البرز گفت: بر این باور هستیم که این سامانه به نحو مطلوب در استان اجرایی می شود و با توجه به توانمندی‌ها و خیرین بزرگی که در استان وجود دارد بیش از گذشته به نیازمندان توجه می‌شود.

البرز یکی از استان‌هایی است که بیشترین تعداد خیرین را دارد

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) ضمن قدردانی از استاندار البر نیز در این مراسم در استقبال از اجرای سامانه و جلب مشارکت خيران (سخا) در استان ابراز کرد: خیران البرزی نه تنها در این استان بلکه در دور افتاده‌ترین روستاهای خوزستان، سیستان و بلوچستان، کرمان و ... به نیازمندان کمک می کنند و کارهای بزرگی برای کاهش فقر انجام می دهند.

«سید مرتضی بختیاری» در ادامه با اشاره به هدف از راه‌اندازی سامانه سخا توضیح داد: با این تعداد خیر و حجم کمک‌هایی که انجام می‌دهند، نباید فقیر و نیازمندی داشته باشیم.

وی ادامه داد: با راه‌اندازی این سامانه شرایطی فراهم می‌شود که خیرین بدون اینکه نیاز باشد خودشان محله به محله بگردند و  فقرای واقعی را شناسایی کنند، به راحتی بتوانند به جامعه هدفشان کمک کنند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی تصریح کرد: سامانه سخا ظرفی است که نیازمندان هم می‌توانند با حفظ کامل شان و عزت نفس، اطلاعات خود را وارد و از حمایت های خیرین برخوردار شوند.

وی افزود: برای راه اندازی این سامانه نهادهای زیادی درگیر بودند و نتیجه نهایی حاصل تلاش جمعی است.

وی گفت: البرز یکی از استان‌هایی است که بیشترین تعداد خیرین را دارد و همین باعث شده این سامانه در این استان رونمایی شود.

بختیاری ضمن قدردانی از استاندار البرز در استقبال از اجرای سامانه و جلب مشارکت خيران در استان ابراز کرد: خیران البرزی نه تنها در این استان بلکه در دور افتاده‌ترین روستاهای خوزستان، سیستان و بلوچستان، کرمان و ... به نیازمندان کمک می کنند و کارهای بزرگی برای کاهش فقر انجام می دهند.

وی توضیح داد: هدف اصلی ما این است که سامانه سخا توسط خیرین اداره شود و دولت صرفا فضای پشتیبانی این سامانه را به عهده داشته باشد.

این مسئول گفت: بدون شک اگر این فضا را در اختیار مردم قرار دهیم و رفع فقر به  شکل مردمی بگیرد، روزی میرسد که فقر مطلق در کشور از بین می‌رود.

اداره کشور توسط مردم رویکرد دولت سیزدهم است

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور نیز در آئین رونمایی از سامانه سخا ( سامانه خیر و احسان ) استان البرز گفت: رویکرد دولت سیزدهم اداره کشور توسط مردم و به صحنه آوردن آنان در زمینه‌های مختلف است.

«محمد عباسی» افزود: امروز یکی بسترهای مهم مسارکت مردمی حضور خیرین در زمینه‌های مختلف از جمله حمایت از نیازمندان است.

وی بیان کرد: در دولت سیزدهم و به ویژه در برنامه‌های تحولی آن حمایت از محرومان به صورت ویژه مورد توجه است.

عباسی تأکید کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی گام‌های مؤثری در حوزه احسان و نیکوکاری برداشته شد و باید ابتکارات بیشتری در این زمینه داشت.

معاون وزیر کشور بیان کرد: سامانه خیر و احسان در شورای اجتماعی مصوب شده است؛ بنابراین وزارت کشور در این زمینه همراهی لازم را خواهد داشت.

وی یادآورشد: باید با هم‌افزایی هرچه بیشتر در جهت حل مشگلات اجتماعی پیش رفت و از تمام ظرفیت‌های در این زمینه بهره برد.

عکاس: شکوفه سیاوشی

منبع: نجوای آگاهی

https://www.najvayeagahi.ir/@151
پیشنهاد سردبیر